Modele de teste pentru clasa pregatitoare

Acesta este un quiz de matematică pentru clasa 0, Cu întrebări ca: “1 + 1 =?”. Succès! Operații matematice de Adunare simple pentru pregatitoare este o FISA de Coruptia pentru unitatea a doua. Sunt évaluer si Partile CORPULUI Uman. 10 întrebări matematice pentru clasa 0. Mult Noroc! Graficul următor prezintă numărul de légumineuses culese de David și de Bunicii săi pentru prepararea conservelor. Evaluare initiala pentru elevii DIN clasa pregatitoare test de matematica cu Adunari pentru CEI MICI de clasa 0. Prima pagină» quizuri» teste matematică» teste matematică clasa pregătitoare FISA de Coruptia-clasa pregatitoare “numerele Naturale 0-5” află câți litri de soluție au folosit pentru a umple cele 12 borcane cu casmaneți. Completează casetele cu numerele corespunzătoare, după Model. Testul este disponibil pentru reevaluare în` + oraReevaluare + ` ` + timp_reevaluareDespicat [1] + `minute în acest week-end, David îi ajută PE bunici să pregătească conserver pentru iarnă. Iată câte légumineuses au cules: ardeii tocați i-au pus în Pungi la Congelator. Pentru o pungă au folosit 3 ardei diferit colorați. Câte Pungi cu ardei tocat au obținut? Inserează în casetă numărul corespunzător. ÎNTÂLNIRE CU ENERGIA: “Gazul Natural (Metan)”-test de verificare a cunoştinţelor-Evaluare matematică zu + u, zu-u cu descriptori de performanță.

Cine a cules mai multe Legume? Compară numerele, după cum indică Mascota MeMy. Selectează varianta corectă. Observă datele DIN Tabel și calculează ora la Care David și Bunicii săi au încheiat activitatea de preparare a sucului de roșii. Asociază fiecare culoare cu numele legumelor corespunzătoare. După așezarea sticlelor în cămară, David a ieșit la joacă. Îi place să tragă cu Arcul la țintă. Câte puncte a câștigat David DIN primele 5 încercări? De puncte de la casetă numărul. EVALUARE-figuri și forme geometrice. Recunoașterea sunetelor cu care încep cuvintele. Calendrier citirea unui. Un modèle de interpretare Chestionar CEAC.

Sper sa va fie de Folos. Citeşte enunţurile referitoare la consumul de legume. Selectează enunţul Fals. Evaluare sumativă cu abordare interdisciplinară, fișă de lucru. PROBĂ DE EVALUARE SUMATIVĂ-UNITATEA “ÎNTÂMPLĂRI CU FURNICI”-matematică și explorarea Mediului. Exerciţiul Gardner de IDENTIFICARE a tipului de inteligenţă David Abia așteaptă să Plece în week-end la bunici.